Τάσο, πως το εννοείς αυτό που λές οτι είναι μια δύσκολη εργασία και δεν πετυχαίνει; Γιατί δεν πετυχαίνει; Φταίει η τοποθέτηση και το είδος των ανταλλακτικών; (βέβαια υπάρχουν ρουλεμάν με 2 και με 15-20 ευρώ)...ή είναι κάτι άλλο;
ΥΣ...κάποτε είχα ένα VW σκαθάρι...τούχα βάλει έναν κινητήρα 1300 που τον είχαν κάνει 1500...τρύπησα πιστόνι σε μια ανεκδιήγητη στιγμή...(το 1985) άλλαξα κινητήρα, σε 1302 με διπλές εισαγωγές, αλλά τον παλιό και τρύπιο τον πήρα σπίτι μου, σε ένα διαμέρισμα στου Ζωγράφου...τον έλυσα τον ξετίναξα και σε ένα χρόνο αγόρασα (οχι όλα) τα ανταλακτικά και έστησα ένα κινητήρα στο σαλόνι (τρόπος του λέγειν) του σπιτιού μου. Όταν μετακόμισα το 1989 για Λάρισα έιχα και ένα τσίλικο κατακαίνουργιο κινητήρα πακέτο...τρελάθηκαν οι μεταφορείς. Το 1989 έσπασα (πάλι) τον 1302. εεε...τον έβαλα ατόφιο πάνω και κράτησε χωρίς κανένα πρόβλημα μέχρι το 1996 που το πούλησα και αγόρασα το πρώτο μου niva. Δεν είχα ιδέα απο κινητήρες και συναφή και έστησα έναν. Ένας τεχνικός όμως που έχει φτιάξει καμιά χιλιαριά (και λίγα λέω) σαζμάν ε...δεν δέχομαι καμιά δικαιολογία οτι δεν πέτυχε η επισκευή...εκτός είπαμε, τα ανταλλακτικά...άλλωστε όλα εκέι τα ρίχνουμε τελικά...αστοχία υλικού...