Συντονιστής: Moderators
esky_t έγραψε: ... υπάρχει απίστευτος αριθμός αυτοκινήτων που περιμένουν την σειρά τους να "αεριστούν"...

Συμφέρει η εγκατάσταση του διότι η τιμή είναι πολύ υψηλή(1200-1300 ΕΥΡΩ)????
Οι ασφαλιστικές δυκλείδες είναι οι προβλεπόμενες της Ε.Ε ή θα πάει η πατέντα σύννεφο?????????
Μπορεί να εγκατασταθεί στα νέα μοντέλα NIVA?????????????
Και γιατί ο Ρώσος , ο "άρχοντας φυσικού αερίου"στην Ευρώπη ,δεν τοποθετεί στα αμάξια του υγραέριο, έστω και κατά παραγγελία????
Σήμερα είναι τόσο σημαντική η διαφορά τιμής βενζίνης-αερίου , για να κάνει κάποιος όλη αυτή την μετατροπή?????
Και για μιά μετακίνηση στην επαρχία, θα είσαι υποχρεωμένος να αποκλίνεις της κάθε πορείας σου ,για να βρείς"γκαζάδικο" πρατήριο????????
Τελευταίο , και κατ΄ εμέ , το πιό σημαντικό και σίγουρο είναι ότι η ιπποδύναμη μειώνεται
Μετά τις παραπάνω απορίες .....ΑΞΙΖΕΙ Ο ΚΟΠΟΣ..???????????????????????
****Γιατί οι ταξιτζήδες που στην 10ετία 90-2000 , ενώ είχαν τα ταξί με υγράεριο , άλλαξαν και πήραν DIESEL????
Θέμα ασφάλειας σε περίπτωση πίσω σύγκρουσης????? ή έλλειψης πρατηρίων???

NIKVILLIOTIS έγραψε:Παλληκάρια ,άφήστε τα θηρία σας όπως είναι ,και αν δεν σας αρέσει η βενζίνη , βάλτε diesel μηχανή. Υπάρχουν σήμερα στην αγορά πετρελαιοκινητήρες υψηλών αποδόσεων.(turbo injection intercooler), TDi κ.λ.π
xristost έγραψε:Αμα το επιτρεπει η νομοθεσια εγω αυριο το πρωι εχω βαλει πετρελαιο ..... αλλα αυτο δεν γινεται..!!![]()
![]()

polyteknos έγραψε:Και να εχετε υποψην σας σύντροφοι επειδη επι δεκαετιας δουλευα ταξι με υγραεριο τα εξης :
2) Η διαρκεια ζωης του κινητηρα μικραινει λογω της ξερης καυσης και του πολυ πιο δυνατου σπινθιρισμου απο το μπουζι στον κυλινδρο.
polyteknos έγραψε:το σιγουρο ειναι οτι η καυση του υγραεριου ειναι τέλεια και θελει λιγο περισσοτερη προσοχη στην συντηρηση του γιατι ο σπινθηρας κατα την αναφλεξη ειναι αρκετα δυνατοτερος και εχω δει πολλα πιστονια να τρυπανε απο πρωην χαβαλεδες οδηγους ταξι που σκεφτονταν ελα μωρε δικο μου ειναι ....εμας μας ελεγαν να ξεκιναμε παντα με βενζινη για καμια 15 αρια χλμ μεχρι να ζεσταθει καλα ο κινητηρας και παντα την τελευταια κουρσα πριν κλεισουμε να την κανουμε με βενζινη για να γλυκαινει ο θαλαμος καυσης ..εγω ειχα κανει με ενα opel kadett 1600 550000 χλμ με υγραεριο..μετα το εκανε κομματια στη συγγρου ο συνεταιρος μου χαχαχ
Επιστροφή στην Μηχανικές - Ηλεκτρικές Βελτιώσεις
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 0 επισκέπτες