Πράγματι υπέροχη ήταν και αυτή η εκδρομή μας. Ευχάριστη παρέα και ωραία διαδρομή.Άντε σύντομα για την επόμενη.Ευχαριστούμε τον DR.KOM για την πολύτιμη συμβολή του.
Περάσαμε όμορφα! Ο καιρός καταπληκτικός (συννεφιά και δροσιά) Ο σύντροφος Δημήτρης μας πλοήγησε σωστά και δεν χάθηκε πουθενά!!!! (Τ` ακούς Βασιλάκη???) Τα Γεράνεια είναι ένα βουνό γεμάτο πεύκο. Τα τοπία δεν μας απογόητεψαν σε κανένα σημείο. Το χώμα είχε στεγνώσει και δεν είχε λάσπη και ταλαιπωρία. Βρήκαμε όμως εμείς και λάσπη και σαν παιδιά παίξαμε με χαρά. Το αρχικό παιχνίδι άρχισε με ένα τεχνικό κομμάτι μέσα σε μια κήτη ενός χειμάρρου. Ο σύντροφος Νίκος δοκίμασε τον νέο του εργάτη. (επίτηδες το έβαλε έτσι για να μας τον κάνει επίδειξη ξέρω τι λέω)!!! Οι υπόλοιποι τολμηροί πέρασαν χωρίς κάποια παραπάνω εξωτερική βοήθεια. Το παιχνίδι συνεχίστηκε με λασπόλουτρα και (πάντες) από όλα τα `παιδιά`!!! Αργά το μεσημέρι καταλασπωμένοι οι περισσότεροι πίνουμε τον καφέ μας σε πλάτωμα επάνω στο βουνό και ετοιμαζόμαστε για την επιστροφή. Κατηφορίζουμε μέσα από το Λουτράκι που μας κοιτούν σαν εξωγήινους !! Στην εθνική ποια και οι περισσότεροι τα πατούν και αποχαιρετιζόμαστε. Αναμονή τώρα για τον καφέ που θα δούμε και τα βιντεακια μας!! Μερικές από μένα (όχι και τόσο καλές) Ο Βασιλάκης σε υπέρβαση εμποδίου!!
NIBA И СУХОЙ ХЛЕБ ! ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ!!!
Πράγματι, ήταν μία πάρα πολύ ωραία η εξόρμηση στα Γεράνεια!! Το πόσο ωραία περάσαμε, γράφτηκαν ήδη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την μεγάλη βοήθεια που είχαμε από τον Δημήτρη (D. Kom) όσον αφορά την εξόρμησή μας, καθώς επίσης για την μεγάλη βοήθεια που είχα και εγώ προσωπικά από τον Δημήτρη εξηγώντας μου πως μπορώ να περάσω με ασφάλεια κάποια συγκεκριμένα εμπόδια. Δυστυχώς, εγώ δεν έχω βγάλει καμία φωτογραφία, αλλά είχαμε άξιους οπερατέρ, που θα δείξουν το πόσο ωραία περάσαμε!!
Μπράβο παιδιά!!! Υπέροχη έναρξη περιόδου!!! Καλή και πλουσιότερη συνέχεια εύχομαι, και με περισσότερες συμμετοχές (άντε να "ξεκολλήσουμε" κι εμείς οι απόντες καμιά φορά )
Φιλικά Γιώργος
21214-151-20 NIVA/EURO IV ESCAPE Blue 440
ΑΝΔΡΩΝ ΕΠΙΦΑΝΩΝ, ΠΑΣΑ ΓΗ ΤΑΦΟΣ.
iMac G5 20"/2.1/2.5GB/250GB/SD/AP/BT/ Mac OS X 10.5.8 (9L30)
Καλημέρα!! Μπράβο!! Πολύ ωραίες φώτο. Σας ζηλεύω με την καλή έννοια, που περάσατε τόσο όμορφα!! Πάντα τέτοια!! Η διαδρομή πρέπει να ήταν καταπληκτική από ό,τι βλέπω. Σας χαίρομαι μέσα από την καρδιά μου. Υγ. Θέλω να ευχαριστήσω κι εγώ από μέρους μου όσους μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για μένα, ακόμη και ανθρώπους που με έχουν ζήσει πιο λίγο, σε μία ή δύο εξορμήσεις. Θα ανταποδώσω σε μια επόμενη εκδρομή, και σίγουρα χρωστάω και γλυκό μια που το είχα άλλωστε υποσχεθεί λόγω της γιορτής μου στις 17 Σεπτέμβρη. Συνεχίστε έτσι δυναμικά τις όμορφες διαδρομές με κέφι και σύμπνοια.
Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Μπράβο για την όμορφη εκδρομή που για μία ακόμη φορά διοργανώσατε. Πολύ καλές και οι φωτογραφίες που πραγματικά μας «φτιάχνουν». Δυστηχώς, ούτε και τώρα μπόρεσα (παρότι είχα δηλώσει συμμετοχή ), να είμαι κι εγώ μαζί σας. Ελπίζω στην επόμενη εκδρομή να τα καταφέρω, τελικά!
S.ANASTASIOY έγραψε:...(Κύριε Γιάννη ευχαριστούμε για το κερασμα!!!)
Στέλιο, ακριβώς στο σημείο του "κεράσματος" είχα χαμηλώσει το volume του C. B., αλλά ξεκινώντας ξέχασα να ξανανεβάσω την ένταση. Φυσικά εσύ με καλούσες (όπως μου είπε τηλεφωνικά ένας πολύ καλός μας φίλος), αλλά εγώ δεν άκουγα. Όταν το θυμήθηκα, ήμουν ήδη στην διασταύρωση με την λεωφόρο Σχιστού και τον μόνον που άκουγα ήταν ο Μανώλης. Στην επόμενη εξόρμησή μας, να περάσουμε όσο καλά περάσαμε χθες και ακόμη καλύτερα.