Ορος Γεράνεια 21/9/08! Εκδρομη.

Συντονιστής: Moderators

Re: Γεράνεια όρη (Ι) 21/9/08

Δημοσίευσηαπό xristost την Πέμ 18 Σεπ, 2008 6:56 pm

Λοιπόν το πρόγραμμα έχει ως εξής.
Ραντεβού στο παρκιν μέσα τα διόδια της Ελευσίνας (εκεί που σκάει η Αττική οδός)
7.30 Αναχώρηση από εκεί.
Μέσω εθνικής οδού βγαίνουμε για Μέγαρα. Περνώντας μέσα από το χωριό περνούμε τον δρόμο για Δερβένι (χάνια)
Αμέσως μετά στρίβουμε σε κεντρικό χωματόδρομο αριστερά προς την θέση Διάσελο (αέρας)
Στην διακλάδωση ξανά αριστερά προς την νότια πλευρά του βουνού.
Από εκεί και πέρα θα μας αναλάβει ο Δημήτρης όπου και μας έχει υποσχεθεί μια καλή διαδρομή………….. :D :D :D :D :D
Για φαί τώρα όσοι θέλουν ας πάρουν τα σχετικά σύνεργα για να ψήσουν επί τόπου. Θέμα φωτιάς δεν τίθεται..
Οι υπόλοιποι τα ταπερακια……..

Έχω μια μικρή ανησυχία :roll: :roll: :roll: :roll: για το ρέμα που αναφέρει ποιο επάνω λόγω βοχών και καταιγίδων που έχουν αναφέρθη για την Κυριακή.
http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=214
Θα δούμε……….
Γαλότσες δεύτερα ρούχα και ……..πάμε!!! :D :D :D :D :D
NIBA И СУХОЙ ХЛЕБ !
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ!!!
Εικόνα
(OFD F-130)
Άβαταρ μέλους
xristost
Moderator

Δημοσ.: 3527
Εγγραφη: Δευτ 22 Νοέμ, 2004 9:14 pm
Τοποθεσια: ζεφυρι

Δημοσίευσηαπό Tasos808 την Πέμ 18 Σεπ, 2008 8:05 pm

D.Kom έγραψε:Ο φιλος Τασος,αν θελει, μπαινει Λουτρακι και ερχομαστε μαζι.
Να πουμε CB30, μεχρι το ραντεβου τουλαχιστον?

Ωραία ας συναντηθούμε εκει D.KOM..Σε ποιο σημείο και στείλε αν μπορείς σε π.μ το τηλέφωνό σου σε περίπτωση που χρειαστεί!!! :D
Alfa Romeo 159 3.2 JTS Q4-Lada Niva 4x4 1700c.c.
Άβαταρ μέλους
Tasos808
Site Admin
Site Admin

Δημοσ.: 413
Εγγραφη: Σάβ 12 Ιαν, 2008 10:36 pm
Τοποθεσια: Τρίπολη

Δημοσίευσηαπό filos την Παρ 19 Σεπ, 2008 6:58 pm

xristost έγραψε:...Ο καιρός θα είναι σίγουρα βροχερός την Κυριακή. Όποτε φροντίστε να είστε έτοιμοι για όλα……………… :wink: :wink: :wink: :wink:

Πρόεδρε, τι εννοείς :?: :?: :?:
Έτσι θα γίνουμε κάποια στιγμή Εικόνα :?: :?: :?:

τωρα ειναι ενταξει ετσι ..?????mod polyteknos
Άβαταρ μέλους
filos
Site Admin
Site Admin

Δημοσ.: 1174
Εγγραφη: Δευτ 05 Μαρ, 2007 1:36 pm
Τοποθεσια: ΑΘΗΝΑ - ΚΕΝΤΡΟ (ΔΥΣΤΥΧΩΣ)

Δημοσίευσηαπό kostas την Παρ 19 Σεπ, 2008 8:25 pm

Κ.Γιαννη μας ωραια φοτο :D :D :D :D αντε να ανταμωσουμε παλι! θα βιντεοσκοπησουμε κιολας :wink:
Οδηγώ και σε σκέφτομαι!
Άβαταρ μέλους
kostas
Site Admin
Site Admin

Δημοσ.: 549
Εγγραφη: Παρ 22 Σεπ, 2006 4:48 pm
Τοποθεσια: Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

Δημοσίευσηαπό filos την Παρ 19 Σεπ, 2008 11:05 pm

kostas έγραψε:Κ.Γιαννη μας ωραια φοτο :D :D :D :D ...

Κώστα, για να γελάσουμε και λίγο :D :D http://img228.imageshack.us/my.php?image=normalkotsos1pp5.jpg :D :D .Εικόνα
Το NIVA είναι εργαλείο, δεν είναι λιμουζίνα.

Γιάννης "Φίλος" Εικόνα

Να μην ξεχάσω ... να συνεχίζω να ζω ... !!! Εικόνα
Άβαταρ μέλους
filos
Site Admin
Site Admin

Δημοσίευσηαπό παλαιός χρήστης την Σάβ 20 Σεπ, 2008 9:11 am

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του κλαμπ.
Τελικά, αποφάσισα να μην έρθω αρχικά επειδή βλέπω πως ο καιρός χαλάει και καθότι ήμουν ψιλοάρρωστη τις προάλλες, δεν το διακινδυνεύω.
Θα ήθελα όμως να ξεκαθαρίσω και κάτι. Επειδή, ΔΕ θέλω να υπάρξουν τυχόν παρεξηγήσεις, αποφάσισα να μην παραστώ σε ΚΑΜΙΑ άλλη εκδρομή που θα πραγματοποιηθεί μέχρι να πάρω το δίπλωμα οδήγησής μου και να μπορώ (έστω με κάποιον συνοδηγό από το κλαμπ) να παίρνω το δικό μου αυτοκίνητο. ΔΕΝ είχα ποτέ την πρόθεση να " εκμεταλλευτώ " (πάντα εντός εισαγογικών) την καλή πρόθεση όσων προθυμοποιήθηκαν να με πάρουν μαζί τους σε εκδρομές. Πολλά ακούγονται και πραγματικά στενοχωριέμαι, επειδή είμαι και γυναίκα. Ο λόγος για τον οποίο μπήκα και παρέμεινα στο κλαμπ είναι η εκτίμηση που τρέφω για αρκετό κόσμο που με αγκάλιασε και με καλωσόρισε σχεδόν ένα χρόνο πριν, αλλά και η διάθεση, το κέφι που πραγματικά υπάρχει και η σύμπνοια σεκάθε εκδρομή που γίνεται (και έχω παρευρεθεί σε αρκετές μέχρι τώρα). Δε θέλω να υπωθεί σε καμία περίπτωση πως έρχομαι για οποιοδήποτε άλλο σκοπό, γιατί πραγματικά με λύπησαν τα σχόλια κάποιων. Το αναφέρω λοιπόν στη δημόσια συζήτηση με το ρίσκο να θεωρηθώ κακιά, αλλά πραγματικά νόμιζα πως το ΜΟΝΟ πράγμα που μας δένει σε αυτό το κλαμπ είναι η αγάπη για το νίβα (γιάυτό άλλωστε αγόρασα κι εγώ νίβα, αλλιώς θα ερχόμουν ως συνοδηγός σε κάθε διαδρομή) και οι πολύ όμορφες εξορμήσεις-συγκεντρώσεις που πραγματοποιούνται με την πρωτοβουλία κάποιων ανθρώπων (παλιών και νέων μελών) που αληθινά αγαπούν αυτό το κλαμπ. Δε θα αποδείξω ΤΩΡΑ ποιά είμαι και ποιες είναι οι προθέσεις μου μέσα σε αυτό το κλαμπ. 'Οσοι με γνωρίσατε, ξέρετε ποια είναι η nivagirl- Σόφη.
Μέχρι νεοτέρας λοιπόν, σας εύχομαι από καρδιάς να περνάτε καλά, να μην αφήνετε κακόβουλα σχόλια να επηρεάζουν αυτη την όμορφη παρέα που δημιουργηθηκε πριν λίγα χρόνια, και από την καινούρια χρονιά ελπίζω να σας ξαναδώ όλους πάλι με το νιβάκι μου.
Πολλά φιλιά σε όλους.
παλαιός χρήστης

Δημοσίευσηαπό D.Kom την Σάβ 20 Σεπ, 2008 9:54 am

Εκτιμω πως περα απο την αυξηση βαθμου δυσκολιας λογω λασπης,δε θα αντιμετωπισουμε προβλημα με τα νερα της βροχης.Ωστοσο θα το κρινουμε επιτοπου.Αν ριξει τοσο νερο αλλωστε,ολο το βουνο θα ειναι...ειδικη διαδρομη,ποιος το χ... το ρεμα :D :D .Τωρα παντως η κορυφες ειναι κρυμενες σε βαρια συννεφα,ακουγονται μακρυνες βροντες και ριχνει μια γλυκια ποτιστικη βροχη!! Μου 'ρχονται δακρυα στα ματια... :wink:
"Αν ξεραμε που θα πεσουμε,θα βαζαμε μαξιλαρι,να μη χτυπησουμε" Γερμανος Επιστημων
Άβαταρ μέλους
D.Kom
Site Admin
Site Admin

Δημοσ.: 272
Εγγραφη: Σάβ 07 Οκτ, 2006 12:26 am
Τοποθεσια: ΛOΥΤΡΑΚΙ

Δημοσίευσηαπό kostas την Σάβ 20 Σεπ, 2008 10:06 am

Σοφια δεν χρειαζεται να στεναχωριεσαι καταλαβαινω τα λογια σου!στο club εχουμε διαφορων λογιων χαρακτηρες και ανθρωπους κανε τον διαχωρισμο σου και μην δινεις σημασια!αλλοστε σε λιγο καιρο θα εχεις εσυ το τιμονι...
Οδηγώ και σε σκέφτομαι!
Άβαταρ μέλους
kostas
Site Admin
Site Admin

Δημοσ.: 549
Εγγραφη: Παρ 22 Σεπ, 2006 4:48 pm
Τοποθεσια: Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

Δημοσίευσηαπό παλαιός χρήστης την Σάβ 20 Σεπ, 2008 10:47 am

Ναι αλλά μέχρι τότε θα χάνω τις εξορμήσεις που τόσοι αγαπώ χάρις τα κακεντρεχή σχόλια κάποιων για να μην υποχρεωνομαι σε κανέναν!!!!!!
παλαιός χρήστης

Δημοσίευσηαπό pkatsab την Σάβ 20 Σεπ, 2008 1:09 pm

Kalo xeimwna se olous tous suntrofous! Euxomai na perasete wraia kai o kairos na ''boh8hsei''! Dystyxws auto to S.K. den ginetai na parw meros sthn prwth exormhsh ths neas season (exw bapsimata! snif!), elpizw h epomenh na mhn arghsei... (sorry gia ra greeklish, texnikoi logoi...)
Εικόνα_____ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ
Site Admin
Site Admin

Δημοσ.: 253
Εγγραφη: Δευτ 19 Σεπ, 2005 12:17 am
Τοποθεσια: Κηφισιά

Δημοσίευσηαπό mantzaris junior την Σάβ 20 Σεπ, 2008 3:10 pm

Καλησπέρα από τη Μυτιλήνη. Ζηλεύω που δε θα μπορέσω να περευρεθω στην εκδρομή- μακάρι να ήμουν εκεί να λασπώναμε τα εργαλεία μας. Θα γίνει κι αυτό
Θέλω να θίξω ένα θέμα που έχει δημιουργηθεί μέσα στο Νιβα κλαμπ για τη Σοφία. Υπάρχουν κάποιοι καλοθελητές, από τους οποίους έχουν υπωθεί κάποια άσχημα λόγια για το άτομο της, πράγμα που με θλίβει. Δεν έχει πειραξει κανέναν και δεν έχει πει για κανέναν τίποτα ασχημο. Ο 1ος που μπορεί να το επιβεβαιώσει αυτό, είμαι εγω. Το τι κάνω εγω με εκείνη είναι τελείως προσωπικο το θέμα. Το μόνο που την ενδιαφερει είναι να περναει καλά και να συμμετεχει στις εκδρομες. Γιάυτο άλλωστε αγορασε και νιβα κι έγινε επίσημο μέλος του νιβακλαμπ. Ζητω να μην υπωθει ξανα κάτι άσχημο για εκείνη.
Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολύ για το χρόνο σας και σας εύχομαι να περάσετε πολύ πολύ καλά στην εκδρομή.
Ps.Περιμένω φωτογραφίες σας.
Άβαταρ μέλους
mantzaris junior
Site Admin
Site Admin

Δημοσ.: 264
Εγγραφη: Δευτ 26 Φεβ, 2007 6:51 pm
Τοποθεσια: MENIDI

Δημοσίευσηαπό filos την Σάβ 20 Σεπ, 2008 4:05 pm

Δεν μπορώ και δεν θέλω να τα πιστεύω αυτά που διαβάζω.
Είμαστε μια πολύ καλή παρέα και δεν πρέπει να βγαίνουν κακίες.
Την Σόφη - nivagirl την εκτιμώ πάρα πολύ, γιατί διαπίστωσα ότι, σε όλες τις εξορμήσεις - συναντήσεις μας, ήταν μία ευχάριστη παρουσία που δεν περνούσε απαρατήρητη.
Ελπίζω την επόμενη φορά που θα έχουμε εξόρμηση - συνάντηση, να είναι και πάλι μαζί μας http://img142.imageshack.us/my.php?image=61614861yq11ff7.gif.
Το NIVA είναι εργαλείο, δεν είναι λιμουζίνα.

Γιάννης "Φίλος" Εικόνα

Να μην ξεχάσω ... να συνεχίζω να ζω ... !!! Εικόνα
Άβαταρ μέλους
filos
Site Admin
Site Admin

Δημοσίευσηαπό Tasos808 την Σάβ 20 Σεπ, 2008 4:55 pm

Χα χα και πάντα με μια φωτογραφική στο χέρι!!!.Κύριε Γιάννη ωραία φώτο!!!Η Σοφία είναι το καλύτερο και πιο χαρούμενο άτομο του nivaclub απο το λίγο διάστημα που σας γνωρίζω σαν κλάμμ!!! Δεν νομίζω ότι είναι σωστα όσα εχουν υπωθεί :evil: :evil: :evil: !!!Και όλοι περιμένουμε την Σοφία να ερθει γιατί όχι και σε αυτή την εκδρομή αλλά και σε όσες ακολουθούν!!! :D
Alfa Romeo 159 3.2 JTS Q4-Lada Niva 4x4 1700c.c.
Άβαταρ μέλους
Tasos808
Site Admin
Site Admin

Δημοσ.: 413
Εγγραφη: Σάβ 12 Ιαν, 2008 10:36 pm
Τοποθεσια: Τρίπολη

Δημοσίευσηαπό xristost την Σάβ 20 Σεπ, 2008 7:07 pm

Ανακεφαλαιώνουμε λοιπόν και κλείνουν οι συμμετοχές μας στα 20 αυτοκίνητα.
1) xristos
2) laspomenos
3) kostas
4) lada team fokea
5) Panster
6) Spyros
7) Γιάννης ("Φίλος")
8 ) polyteknos
9) lyris
10) da lord
11) Dr kom
12) παπαδοπουλος Τασος!
13)
14)
15)
16)
17)makmar +.....
18)tasos808
19) nchatzi (μάλλον θα τα καταφέρω αυτή τη φορά...)
20) KOUTSOPODI
Ότι θα περάσουμε καλά δεν το συζητώ. Και βροχή μας έκανε όλη την ημέρα σήμερα και συννεφιά θα έχει αύριο χωρίς βροχή….
NIBA И СУХОЙ ХЛЕБ !
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ!!!
Εικόνα
(OFD F-130)
Άβαταρ μέλους
xristost
Moderator

Δημοσ.: 3527
Εγγραφη: Δευτ 22 Νοέμ, 2004 9:14 pm
Τοποθεσια: ζεφυρι

Δημοσίευσηαπό GENERAL LEE την Σάβ 20 Σεπ, 2008 10:43 pm

Κολόψαρο στη Μυτιλήνη είσαι ???
Μάλλον αν είναι έτοιμος ο GENERAL LEE θα είμαι κάτω στο trail !!!
:D :D :D

Σοφάκι , Everything Is Dust In The Wind !!!
Κανένας δεν μπορεί να μας χαλάσει την ηρεμία μας , αν εμείς το θέλουμε !!!
:wink: :wink: :wink:

Παιδιά καλά να περάσετε !!!
8) 8) 8)
Άβαταρ μέλους
GENERAL LEE
Site Admin
Site Admin

Δημοσ.: 125
Εγγραφη: Τρί 08 Μάιος, 2007 10:24 pm
Τοποθεσια: ΑΘΗΝΑ

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στην Meeting - Εκδρομές