Σαν όνειρο...

Συντονιστής: Moderators

Σαν όνειρο...

Δημοσίευσηαπό esky_t την Δευτ 08 Φεβ, 2010 12:55 am

Συνήθως δεν βλέπω όνειρα στον ύπνο μου. Ξέρετε, το παιγνίδι του μυαλού που σε κάνει να ζεις μια κατάσταση και που ενώ διαρκεί μόλις 1-2 δευτερόλεπτα, εσύ νομίζεις ότι ήταν όντως αληθινό.

Σήμερα ήταν μια μέρα που είδα όνειρο. Μαζευτήκαμε λέει οι γνωστοί-άγνωστοί με τις αγαπημένες μας σακαράκες και είπαμε να πάμε μια εκδρομή στην Εύβοια για χιόνι, λάσπες, ποτάμια και ..φαγητό με τσίπουρο. Το ραντεβού λέει, ήταν στις 8:00 στα διόδια Αφιδνών και που, όπως στην πραγματικότητα έτσι και στο όνειρό μου, υπήρχαν κάποιοι που ήρθαν ¨με καπέλο¨. Πήγαμε Χαλκίδα κάνοντας μια μικρή στάση στο Niva του Γιάννη που δυσανασχέτησε με την Εθνική οδό. Ξέρετε ο Γιάννης έχει καλομάθει το αυτοκίνητό του στις λάσπες και τα χιόνια και όταν το βγάζει στην άσφαλτο και σε μεγάλο δρόμο, αυτό του κάνει καψώνια. Αφού περάσαμε (λέει το όνειρο) την Χαλκίδα, μπήκαμε στην Αρτάκη και στρίψαμε δεξιά για Στενή. Όμως αφού φουλάραμε τα ντεπόζιτα με καύσιμα, μπήκαμε σε ένα χωματόδρομο λίγο έξω από ένα χωριό που από όσο κατάλαβα στον …ύπνο μου ήταν ο Πίσωνας. Με κάποιο τρόπο και μέσα από λασπωμένους δρόμους και …χωράφια καταλήξαμε στον Πάλιουρα. Μη με ρωτήσετε πως έβγαλα την διαδρομή δεν κατάλαβα ούτε και εγώ.

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Μετά από τόση λάσπη και όμορφα μέρη κατηφορίσαμε (αρκετοί με τα 4) σε ένα ποτάμι όπου και έγινε το απαραίτητο πλύσιμο και μια στάση για τσίπουρο.

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Μαζί μας λέει ήταν και ο … Νταβέλης όπου δεν χάνει ευκαιρία για παιγνίδι.

Εικόνα

Αφού καλαμπουρήσαμε, παίξαμε και τσιμπήσαμε κάτι στα γρήγορα ήρθε η ώρα για αναχώρηση. Ο προορισμός ήλπιζα να είναι κάπου με χιόνια και κάπου εκεί γύρισα πλευρό με αγωνία…
Άντε πάμε…..

Εικόνα

Καταλαβαίνω γρήγορα ότι κατευθυνόμαστε για Πλατάνα και από εκεί μέσω χωματόδρομων για την ράχη και στον δρόμο (άσφαλτος) που οδηγεί για Λιμνιώνα… ΧΑΧΧΑΧΑ γελάω στον ύπνο μου… Σιγά μην περάσετε από εκεί με τόσα χιόνια…

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Πράγματι βγαίνω αληθινός… Πολλά χιόνια όσο ανεβαίνουμε, κολλήματα, σκαψίματα, εργάτες ο νταβέλης μέσα στην τρελή χαρά και … ο δρόμος δεν περνάει. Βλέπεις ήμασταν και οι πρώτοι που περνάγαμε από εκεί και έπρεπε να ανοίξουμε τον δρόμο με ανηφόρα και με 1700 (στην καλύτερη περίπτωση) τεμπέλικα κυβικά. Δεν πτοούμαστε καθόλου και εφευρίσκουμε νέο άθλημα. Niva snow serf. Τι είναι αυτό??? Πιστεύω ότι θα βρει πολλούς μιμητές. Είναι απλό. Τόσο απλό που μόνο σε όνειρο μπορούσες να το δεις… Παίρνεις μια σανίδα και τον κατάλληλο εξοπλισμό του snowboard, ένα σχοινί και κάνεις δύο καντηλίτσες (ναυτικός κόμπος). Την μία θηλιά την δένεις κάπου στον πίσω προφυλακτήρα και την άλλη την κρατάει ο ¨αθλητής¨. Βάζεις μπρος το τετρακίνητο καμάρι σου και ο ¨αθλητής¨ κάνει …Niva snow serf…

Εικόνα

Εικόνα

Αφού αθληθήκαμε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ήρθε η ώρα που η πείνα άρχισε να κάνει αισθητή την παρουσία της. Τι καλύτερο λοιπόν από το φαγητό σε ένα καταφύγιο??? Όπως πάντα (έτσι και στο όνειρο) είμασταν ΦΟΥΛ εξοπλισμένοι από φαγώσιμα. Οπότε εύρεση ταχύτερης διαδρομής στο Topo και νάμαστε σε 25’ στο καταφύγιο πάνω στην ράχη στην θέση ¨Ψείρα Λάκκα¨.

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Τα βρεγμένα ξύλα άναψαν εύκολα με υγρά φρένων και λάδι μηχανής και ο καθένας έβγαλε φαγώσιμα που ταϊζανε 10 άτομα. Μετά από τρελό φαγοπότι έφτιαξε ο καθένας μας από ένα ρόφημα και αράξαμε μπροστά στο τζάκι συζητώντας διάφορα θέματα. Καθίσαμε εκεί αρκετή ώρα και κανένας δεν ήθελε να φύγει, ώσπου τελικά έπεσε το φως της ημέρας δίνοντας την θέση του στο παγωμένο βράδυ, και πήραμε τον δρόμο του γυρισμού.

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Ήταν ένα καταπληκτικό όνειρο και το ευχαριστήθηκα με την καρδιά μου. Μου έφτιαξε τη μέρα και θέλησα να βγω στο μπαλκόνι να χαζέψω την βροχή και να αναπολήσω τις στιγμές…
(Μα καλά δεν είχα πλύνει το NIVA?? Πως και είναι μέσα στις λάσπες???) :o :o :D :D :D
Esky_t

http://esky-t.blogspot.com/ <---- Οι εκδρομές μου

----------------------------------------------------------------------
Ζήτω η ΤΡΕΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!
esky_t

Δημοσ.: 284
Εγγραφη: Πέμ 09 Σεπ, 2004 4:02 pm
Τοποθεσια: Αθήνα - Αχαρναί

Re: Σαν όνειρο...

Δημοσίευσηαπό makmar την Δευτ 08 Φεβ, 2010 2:42 pm

Τάσο συγχαρητήρια. Καταφέρνεις κάθε φορά με τα γραφόμενά σου, να κολάμε με τα μάτια στην οθόνη του υπολογιστή, λες και βλέπουμε χρώματα που δεν είχαμε δει ποτέ ξανά!! :o :o

Πάντα τέτοια.. :D
Άβαταρ μέλους
makmar
Site Admin
Site Admin

Δημοσ.: 137
Εγγραφη: Δευτ 20 Αύγ, 2007 2:23 pm
Τοποθεσια: ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Δημοσίευσηαπό johnannis την Δευτ 08 Φεβ, 2010 3:50 pm

Οπως παντα ΦΟΒΕΡΗ η παρουσιαση σου :D
Τα λογια ειναι λοιπον περιττα :wink:
Συντομα νεος οδηγος !!!
Άβαταρ μέλους
johnannis
Site Admin
Site Admin

Δημοσ.: 55
Εγγραφη: Πέμ 02 Ιούλ, 2009 3:23 pm
Τοποθεσια: Θεσσαλονικη, Ν.Ευκαρπια

Δημοσίευσηαπό martseloniva την Δευτ 08 Φεβ, 2010 6:25 pm

:D Μπραβω βρε συντροφια σαν ονειρο ειναι ολες οι φοτο μπραβω παντα ετσι! :wink:
Άβαταρ μέλους
martseloniva
Site Admin
Site Admin

Δημοσ.: 124
Εγγραφη: Σάβ 18 Νοέμ, 2006 12:00 am
Τοποθεσια: ΑΘΗΝΑ/ΠΕΡΙΣΤΕΡΗ

Δημοσίευσηαπό NIKVILLIOTIS την Δευτ 08 Φεβ, 2010 9:53 pm

Μία λέξη.... Υ Π Ε Ρ Ο Χ Α !!!!!!
Άβαταρ μέλους
NIKVILLIOTIS
Site Admin
Site Admin

Δημοσ.: 811
Εγγραφη: Τετ 26 Νοέμ, 2008 8:29 pm
Τοποθεσια: Μικροχώρι-ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ

Δημοσίευσηαπό Θοδωρής την Τρί 09 Φεβ, 2010 9:38 pm

Μπράβο παιδιά πολλή καλή βολτα. Καπου εκει βολταραμαι και μεις.Απο Αρτακη Βγηκαμε Λιμιωνα και ολο παραλιακα χωμα μεχρι Μετόχι.Δυστυχώς συναντηθήκαμε στο γυρισμο στα διοδια :( :(
ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕΑΛΙΣΤΕΣ ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ (Ernesto ”che” Guevara). Αν δεν υπάρχει δρόμος θα χαράξουμε κι ας είναι μονοπάτι! ...
Θοδωρής
Site Admin
Site Admin

Δημοσ.: 19
Εγγραφη: Κυρ 19 Οκτ, 2008 2:05 pm
Τοποθεσια: Γέρακας

Δημοσίευσηαπό Yannis την Τρί 09 Φεβ, 2010 9:54 pm

Καταπληκτικό, Μπράβο σύντροφοι, μπράβο σύντροφε Τάσο!!!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Yannis
Site Admin
Site Admin

Δημοσ.: 306
Εγγραφη: Πέμ 08 Δεκ, 2005 1:48 pm

Δημοσίευσηαπό mantzaris junior την Τετ 10 Φεβ, 2010 2:18 pm

Πάντα μας ταξιδεύεις με αυτές σου τις περιγραφές!!!
Εικόνα
Ε-319 Ο.Φ.Δ
Niva λέω και κλαίω!!!!τέλοςςςςςςς!!!!
Άβαταρ μέλους
mantzaris junior
Site Admin
Site Admin

Δημοσ.: 264
Εγγραφη: Δευτ 26 Φεβ, 2007 6:51 pm
Τοποθεσια: MENIDI

Δημοσίευσηαπό Dr.Format την Παρ 12 Φεβ, 2010 12:34 pm

Ωραία εξόρμηση :o

Ειδικά το snowboard - Niva :lol:

Αλήθεια ποιός σύντροφος έχει αυτό το θεριό ? το συναντάω σχεδόν καθημερινά :D

Εικόνα
www.4x4ekdromes.gr & www.offroader.gr
ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΑΣΦΑΛΤΟΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΜΑΣ
Άβαταρ μέλους
Dr.Format

Δημοσ.: 158
Εγγραφη: Δευτ 02 Αύγ, 2004 11:44 am
Τοποθεσια: Αθήνα

Δημοσίευσηαπό esky_t την Τετ 17 Φεβ, 2010 10:52 am

Το niva παραλλαγής το έχει ο Γιάννης και μένει στην Ανάκασα, κοντά στο μαγαζί του Βαγγέλη. Ο Γιάννης όμως δεν νομίζω ότι μπαίνει στο internet..

( Και ο νταβέλης του Γιάννη είναι :) )
Esky_t

esky_t

Δημοσίευσηαπό esky_t την Σάβ 27 Φεβ, 2010 2:47 pm

Όπως έγραψα και στην ενότητα 4Χ4 MAGAZINE (ίσως είναι καλό να αλλάξει ονομασία αφού δεν αφορά πλέον μόνο το συγκεκριμένο περιοδικό), στο νέο τεύχος του 4ΚΙΝΗΣΗ MAG θα βρείτε και αυτή την εκδρομή, όπως επίσης και αναφορά για τις εκλογές για το ΔΣ του συλλόγου μας.
Esky_t

esky_t

Δημοσίευσηαπό arahovas την Δευτ 08 Μαρ, 2010 6:25 pm

Που κοιμασε και βλεπεις τετοια ονοιρα....... :lol:
Δεν μπορούμε να βλέπουμε τη ζωή πάντα απ' την καλή της πλευρά. Οι οδηγίες χρήσεως βρίσκονται στο πίσω μέρος
Άβαταρ μέλους
arahovas
Site Admin
Site Admin

Δημοσ.: 16
Εγγραφη: Δευτ 11 Ιαν, 2010 10:43 pm

Δημοσίευσηαπό Dr.Format την Τρί 16 Μαρ, 2010 11:22 am

esky_t έγραψε:Το niva παραλλαγής το έχει ο Γιάννης και μένει στην Ανάκασα, κοντά στο μαγαζί του Βαγγέλη. Ο Γιάννης όμως δεν νομίζω ότι μπαίνει στο internet..

( Και ο νταβέλης του Γιάννη είναι :) )
Ευχαριστώ για την απάντηση, ναι στην Ανάκασα το βλέπω τα μεσημέρια :D
www.4x4ekdromes.gr & www.offroader.gr
ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΑΣΦΑΛΤΟΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΜΑΣ
Άβαταρ μέλους
Dr.Format

Δημοσ.: 158
Εγγραφη: Δευτ 02 Αύγ, 2004 11:44 am
Τοποθεσια: Αθήνα

Επιστροφή στην Meeting - Εκδρομές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Yahoo [Bot] και 1 επισκέπτης