Πέρσι είχα τελειώσει με το δεύτερο μου νιβα και πέρασε έτσι ο καιρός χωρίς να κάνω τίποτα!.
Φέτος όμως με βρήκε οργανωμένο .
Ένα 16αρι που από τύχη έπεσε στα χέρια μου (το τρίτο μου νιβα) θα στενάξει!!..................
Μέσα από τις σελίδες αυτές μπορείτε να μοιραστείτε και εσείς την χαρά που σου δίνει, όταν μπορείς να αναγεννήσεις ένα νιβα, που άλλοι θα το είχαν για πέταμα!
Θα προσπαθήσω να κάνω κατανοείτο σε όλους σας τα στάδια και τις φάσεις που θα γίνουν οι διάφορες εργασίες, με φωτογραφίες και σημειώσεις, έτσι ώστε το νιβα να έρθει σε μια κατάσταση που θα παρατείνει την ζωή του για αλλά δέκα χρόνια ακόμα τουλάχιστον.
Στην νέα του ζωή ποια θα είναι σίγουρα πολύ ποιο μάχιμο απ` ότι ήταν στην προηγουμένη ζωή του!
Είστε λοιπόν έτοιμοι??
Το αυτοκίνητο είναι εντελώς μαμά. Έχει 158.000 κ.μ. στην πλάτη του και είναι σε πλήρη λειτουργικότητα.
Θέλει όμως βάψιμο. Εδώ πρέπει να μπει κάνεις στο δειλιμα . Απλά το βάφω η` πάει για ολική αναγέννηση? Ολική αναγέννηση δαγκωτό!!!!!!!
Διάλεξα τον ποιο σωστό δρόμο για τα δικά μου δεδομένα!
Εδώ βλέπουμε πως ήταν όταν το παρέλαβα!
Το παρέλαβα λοιπόν και βουρ για το σπίτι. Πρώτα από όλα ένα καλό πλύσιμο για να φύγει η λάσπη και η σκόνη από το καθισιό!
Ακολουθεί λεπτομερής έλεγχος και προσδιορισμός του τι θα ξηλωθεί από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη.
Ξεκινώ από έξω και πρώτα από όλα φεύγουν τα πλαστικά γύρο γύρο
Σειρά έχουν τα σιδερικά που είναι φραγμένο από παντού!
Περνώ σε ποιο ουσιώδεις ελέγχους και αφαιρω τα τρίγωνα κάτω από τους θόλους τω εμπρός φτερών.
Ωπ!! Εδώ είμαστε!
Εδώ θα βρείτε πάντα έναν θησαυρό από όλων των ειδών το χώμα!
Βάζω μέσα την πίεση και καθαρίζουν μέχρι τους μασπιεδες.
Ένα ακόμα ξέπλυμα και για την πρώτη μέρα είμαι έτοιμος!
Αύριο μπαίνω στο εσωτερικό με νέες φοτο ..