Με πήρε Τ/Φ ένας φίλος , ο οποίος είχε πάει να κόψει ξύλα στα "καμμένα" του καλοκαιριού κοντα στη λίμνη ,μέ ένα HYUNDAI ,σέρνοντας και μπαγκαζιέρα. Μου λέει ότι είναι φορτωμένος και έχει κολλήσει στις λάσπες . Πάω να δώ τι έχει και μ΄έπιασε η ψυχή μου.
Μπαγκαζιέρα και αμάξι να έχουν χωθεί στις λάσπες 30-40 πόντους. Τι κάνουμε τώρα?????????
Ξεμπλοκάρουμε την μπαγκαζιέρα , δένω το αμάξι πίσω στον κοτσαδόρο και αρχίζω με το "αργο" να το τραβάω.
Παρότι τα λάστιχα μου είναι δρόμου , το έβγαλε "αέρα", για μιά απόσταση 50 μέτρων.
Δεν το πίστευα!!!!!!!
Σειρά η μπαγκαζιέρα. Εδώ λέω "θα τι κάτσουμε τι βάρκα"
Την κοτσάρουμε (γιατί ήταν βαρειά)στον κοτσαδόρο και ξαναξεκινάω. Τίποτα. Κάνω λίγο όπισθεν για να πιάσουν τα λάστιχα κάπου,κάνω πάλι μπρός , αλλά οι τροχοί γυρίζαν ελεύθεροι. Πείσμωσα, βγάλαμε κομμάτια ξύλα και τα στρώνουμε κατω από τις ρόδες , μπρός -πίσω. Ξαναξεκινάω σιγά , και άρχισε το "θηρίο" να κινείται. Αυτό ήταν!!!!
Σε λίγα δευτερόλεπτα και μετά από 10 μέτρα όλα είχαν τελειώσει!!!!Μετά απ΄όλα αυτά , ειλικρινά, άρχισα να ξαναποκτώ την αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη μου στο "θηρίο".
Δεν περίμενα ότι θα μ΄έβγαζε ασπροπρόσωπο σε μια τέτοια δύσκολη περίπτωση.!!!!!!!!!
Δεν μ΄ένοιαζε που και γώ και αυτό είμαστε στη λάσπη . ήμουν ικανοποιημένος που μπόρεσα και βοήθησα τον φίλο , και χαρά για την απόδοση του "θηρίου μου".
Το πρώτο βάπτισμα στην λάσπη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
****Ο φίλος μετά απ΄αυτό που έπαθε , δεν πίστευε πως ξελασπώσαμε ,και μου είπε ότι άμεσα θα πουλήσει το HYUNDAI , και θα αγοράσει ένα "θηρίο".