ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ

Συντονιστής: Moderators

ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ

Δημοσίευσηαπό NIKVILLIOTIS την Κυρ 07 Φεβ, 2010 3:54 pm

Πρίν από λίγο γυρισα, από την λίμνη του Μαραθώνα ,γεμάτος ικανοποιήση και χαρά.
Με πήρε Τ/Φ ένας φίλος , ο οποίος είχε πάει να κόψει ξύλα στα "καμμένα" του καλοκαιριού κοντα στη λίμνη ,μέ ένα HYUNDAI ,σέρνοντας και μπαγκαζιέρα. Μου λέει ότι είναι φορτωμένος και έχει κολλήσει στις λάσπες . Πάω να δώ τι έχει και μ΄έπιασε η ψυχή μου.
Μπαγκαζιέρα και αμάξι να έχουν χωθεί στις λάσπες 30-40 πόντους. Τι κάνουμε τώρα?????????
Ξεμπλοκάρουμε την μπαγκαζιέρα , δένω το αμάξι πίσω στον κοτσαδόρο και αρχίζω με το "αργο" να το τραβάω.
Παρότι τα λάστιχα μου είναι δρόμου , το έβγαλε "αέρα", για μιά απόσταση 50 μέτρων.
Δεν το πίστευα!!!!!!!
Σειρά η μπαγκαζιέρα. Εδώ λέω "θα τι κάτσουμε τι βάρκα"
Την κοτσάρουμε (γιατί ήταν βαρειά)στον κοτσαδόρο και ξαναξεκινάω. Τίποτα. Κάνω λίγο όπισθεν για να πιάσουν τα λάστιχα κάπου,κάνω πάλι μπρός , αλλά οι τροχοί γυρίζαν ελεύθεροι. Πείσμωσα, βγάλαμε κομμάτια ξύλα και τα στρώνουμε κατω από τις ρόδες , μπρός -πίσω. Ξαναξεκινάω σιγά , και άρχισε το "θηρίο" να κινείται. Αυτό ήταν!!!!
Σε λίγα δευτερόλεπτα και μετά από 10 μέτρα όλα είχαν τελειώσει!!!!Μετά απ΄όλα αυτά , ειλικρινά, άρχισα να ξαναποκτώ την αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη μου στο "θηρίο".
Δεν περίμενα ότι θα μ΄έβγαζε ασπροπρόσωπο σε μια τέτοια δύσκολη περίπτωση.!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Δεν μ΄ένοιαζε που και γώ και αυτό είμαστε στη λάσπη . ήμουν ικανοποιημένος που μπόρεσα και βοήθησα τον φίλο , και χαρά για την απόδοση του "θηρίου μου".
Το πρώτο βάπτισμα στην λάσπη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:
****Ο φίλος μετά απ΄αυτό που έπαθε , δεν πίστευε πως ξελασπώσαμε ,και μου είπε ότι άμεσα θα πουλήσει το HYUNDAI , και θα αγοράσει ένα "θηρίο".
Άβαταρ μέλους
NIKVILLIOTIS
Site Admin
Site Admin

Δημοσ.: 811
Εγγραφη: Τετ 26 Νοέμ, 2008 8:29 pm
Τοποθεσια: Μικροχώρι-ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ

Re: ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ

Δημοσίευσηαπό morths21 την Κυρ 07 Φεβ, 2010 4:05 pm

Ειδες Nick που γκρίνιαζες πριν λίγο καιρο και ησουν απογοητευμένος απο την αγορά του Νιβα?????Αρκει μια στιγμη για να παραβλέψεις τις κακιες σκέψεις!!!!!
ΚΛΕΠΑ ΟΡΕΙΝΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ
http://www.youtube.com/watch?v=7jFHWSlwJ58
Αντώνης Π.
Άβαταρ μέλους
morths21
Site Admin
Site Admin

Δημοσ.: 555
Εγγραφη: Πέμ 14 Φεβ, 2008 6:31 pm
Τοποθεσια: ΑΘΗΝΑ-ΒΥΡΩΝΑΣ-ΚΛΕΠΑ

Δημοσίευσηαπό xristost την Κυρ 07 Φεβ, 2010 4:05 pm

Εντάξει και αυτά που γράφεις στο ποστ σου τι θα γίνουν? :o :o
viewtopic.php?f=7&t=3755
Από την μια το θάβεις και από την άλλη μας λες ότι είναι θεός.
Πως θα ξέρουμε αν κάναμε καλά που το αγοράσαμε.? :cry: :cry: :cry:
NIBA И СУХОЙ ХЛЕБ !
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ!!!
Εικόνα
(OFD F-130)
Άβαταρ μέλους
xristost
Moderator

Δημοσ.: 3528
Εγγραφη: Δευτ 22 Νοέμ, 2004 9:14 pm
Τοποθεσια: ζεφυρι

Δημοσίευσηαπό NIKVILLIOTIS την Κυρ 07 Φεβ, 2010 6:45 pm

Χρήστο πιστεύω, ότι μέχρι τώρα έγραφα αυτά που κάθε λίγο και λιγάκι μου παρουσίαζε , και γνωρίζεις και σύ και πολλά παιδιά του forum , τι έχω τραβήξει μέχρι τώρα(2 χρόνια) , για να το ξανακάνω "θηρίο".
Γνωρίζεις πολύ καλά τις μέχρι τώρα απογοητεύσεις μου.
Ότι έγραψα μέχρι τώρα ήταν αλήθειες.Ίσως παρουσιάστηκαν σε μένα ΜΑΖΕΜΕΝΕΣ οι βλαβες.
Αν ήσουν στην θέση μου και είχες δώσει χρήματα για καινούργιο , πως θα αισθανόσουν?????
Και προσωπικά έχασα πολλά γράφοντας για τις ζημιές στο forum.
Διότι αν αύριο, αποφασίσω να το πουλήσω,με όλα αυτά που έχω γράψει, θα το πάρει ΚΑΝΕΙΣ????
Φυσικά ΌΧΙ!!!!Δεν με νοιάζει όμως , γιατί έγραφα αλήθειες !!!!!!
Τουλάχιστον ήμουν , είμαι και θα είμαι ειλικρινής απέναντί σας , διότι και σείς ,
όταν χρειάστηκα κάτι , με βοηθήσατε και ήσασταν (και έτσι θέλω να πιστεύω) ειλικρινείς μαζί μου!!
...και σας ευχαριστώ!!!!!!!!!
Μέχρι τώρα έγραφα ΣΥΝΕΧΩΣ τα μειονεκτήματα του, γιατί όλο ζημιές είχα.Δεν είχα δεί μια χαρά!!!Ειλικρινά φοβόμουν να το ζορίσω , με τόσα που μου είχε παρουσιάσει.
Δεν άρεσε που έγραψα για το σημερινό γεγονός , και για τις επιδόσεις του , που είχε 2 χρόνια να μου αποδείξει????
Έκανα το εγχείρημα με τρεμάμενη καρδιά , γιατί δεν ήξερα τι θα συνέβαινε , και τι...... ζημιά θα μου βγαζε.
Η γνώμη μου Χρήστο, είναι να γράφουμε τα καλά αλλά και τα κακά , όσο πικρά κι αν είναι!!!!
Άβαταρ μέλους
NIKVILLIOTIS
Site Admin
Site Admin

Δημοσίευσηαπό PANSTER την Κυρ 07 Φεβ, 2010 10:40 pm

Αυτές είναι οι μικρές χαρές που λέγαμε Νίκο ότι σε κάνουν να ερωτευτείς το NIVA.
Συνέχισε έτσι από εδώ και πέρα,ΛΙΩΣΤΟ που λέει και ο φίλος ο Ζαννιάς και δεν θα σου βγάλει τίποτα θα δεις. :D :D :D
Εύχομαι στο εξής να σου προσφέρει μόνο χαρές και να σε κάνει να ασχολείσαι μαζί του μόνο με ωραίες στιγμές.
Και σίγουρα σε λίγο καιρό θα αναθεωρήσεις πολλά πράγματα για την αγορά του.
Άβαταρ μέλους
PANSTER
Site Admin
Site Admin

Δημοσ.: 245
Εγγραφη: Σάβ 31 Μαρ, 2007 11:22 pm
Τοποθεσια: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ-ΑΧΑΡΝΑΙ

Δημοσίευσηαπό gtsit την Δευτ 08 Φεβ, 2010 7:42 am

NIKVILLIOTIS έγραψε:Χρήστο πιστεύω, ότι μέχρι τώρα έγραφα αυτά που κάθε λίγο και λιγάκι μου παρουσίαζε , και γνωρίζεις και σύ και πολλά παιδιά του forum , τι έχω τραβήξει μέχρι τώρα(2 χρόνια) , για να το ξανακάνω "θηρίο".
Ότι έγραψα μέχρι τώρα ήταν αλήθειες.Ίσως παρουσιάστηκαν σε μένα ΜΑΖΕΜΕΝΕΣ οι βλαβες.
Αν ήσουν στην θέση μου και είχες δώσει χρήματα για καινούργιο , πως θα αισθανόσουν?????
Διότι αν αύριο, αποφασίσω να το πουλήσω,με όλα αυτά που έχω γράψει, θα το πάρει ΚΑΝΕΙΣ????
Τουλάχιστον ήμουν , είμαι και θα είμαι ειλικρινής απέναντί σας , διότι και σείς ,
όταν χρειάστηκα κάτι , με βοηθήσατε και ήσασταν (και έτσι θέλω να πιστεύω) ειλικρινείς μαζί μου!!
Μέχρι τώρα έγραφα ΣΥΝΕΧΩΣ τα μειονεκτήματα του, γιατί όλο ζημιές είχα.Δεν είχα δεί μια χαρά!!!Ειλικρινά φοβόμουν να το ζορίσω , με τόσα που μου είχε παρουσιάσει.
Δεν άρεσε που έγραψα για το σημερινό γεγονός , και για τις επιδόσεις του , που είχε 2 χρόνια να μου αποδείξει????
Έκανα το εγχείρημα με τρεμάμενη καρδιά , γιατί δεν ήξερα τι θα συνέβαινε , και τι...... ζημιά θα μου βγαζε.
Η γνώμη μου Χρήστο, είναι να γράφουμε τα καλά αλλά και τα κακά , όσο πικρά κι αν είναι!!!!

Άκουσε να δεις φίλε. Και εγώ κατά καιρούς έχω γράψει για τα προβλήματα του NIVA. Με διάθεση όμως να βελτιώσουμε το αυτοκίνητο και μόνο αυτό.
ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΣΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ.
ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΔΙΝΕΙΣ ΒΑΣΗ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΑΙ.

Αυτά που λες για το ότι φοβόσουνα για το τι ζημιά θα σου έβγαζε δεν ισχύουν. Είναι κατάλοιπα από την χρήση των απλών ΙΧ.
ΧΩΣΤΟ ΡΕ ΣΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΙΔΕΥΕΙΣ. ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΕΙ ΘΑ ΣΤΟ ΒΓΑΛΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ.
ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΙΟΛΑΣ ΧΕΣ....... ΜΕΣΑ.

Φαντάσου ότι έχεις μια πολύ ωραία γυναίκα που ενώ γκρινιάζει συνέχεια και σου ψιλοσπάει τα νεύρα για χαζομάρες,
στο κρεββάτι τα ξεχνάει όλα, είναι πύραυλος και δεν μασάει πουθενά.
Κάπως έτσι είναι και το NIVA φιλαράκο. Το μωρό μου θέλει αγριάδες για δείξει την αξία του.....
Λιώστοοοοοοοοοοο.
ΤΣΙΤΟΥΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ Η/Υ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ - ΕΜΠΟΡΙΟ Η/Υ, NOTEBOOKS, ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ, ΜΗΧΑΝΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
http://www.pcrepair.gr
Άβαταρ μέλους
gtsit

Δημοσ.: 500
Εγγραφη: Δευτ 21 Μαρ, 2005 1:02 pm

Δημοσίευσηαπό taxideytis την Δευτ 08 Φεβ, 2010 5:50 pm

νικοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο...έχω μια λασπούλα κατά δώ...έρχεσαιιιιιιιιιιιιι;
...αν δεν σε νοιάζει που βρίσκεσαι τότε δεν έχεις χαθεί....

http://www.drakotrypa.gr

ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ - ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ. (και επιστροφή στις παλιές καλές συνήθειες...καιρός ήταν).
Άβαταρ μέλους
taxideytis
Site Admin
Site Admin

Δημοσ.: 1337
Εγγραφη: Παρ 11 Ιαν, 2008 10:00 pm

Δημοσίευσηαπό polyteknos την Δευτ 08 Φεβ, 2010 7:01 pm

gtsit έγραψε:
NIKVILLIOTIS έγραψε:Χρήστο πιστεύω, ότι μέχρι τώρα έγραφα αυτά που κάθε λίγο και λιγάκι μου παρουσίαζε , και γνωρίζεις και σύ και πολλά παιδιά του forum , τι έχω τραβήξει μέχρι τώρα(2 χρόνια) , για να το ξανακάνω "θηρίο".

Άκουσε να δεις φίλε. Και εγώ κατά καιρούς έχω γράψει για τα προβλήματα του NIVA. Με διάθεση όμως να βελτιώσουμε το αυτοκίνητο και μόνο αυτό.
ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΣΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ.
ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΔΙΝΕΙΣ ΒΑΣΗ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΑΙ.

Αυτά που λες για το ότι φοβόσουνα για το τι ζημιά θα σου έβγαζε δεν ισχύουν. Είναι κατάλοιπα από την χρήση των απλών ΙΧ.
ΧΩΣΤΟ ΡΕ ΣΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΙΔΕΥΕΙΣ. ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΕΙ ΘΑ ΣΤΟ ΒΓΑΛΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ.
ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΙΟΛΑΣ ΧΕΣ....... ΜΕΣΑ.

Φαντάσου ότι έχεις μια πολύ ωραία γυναίκα που ενώ γκρινιάζει συνέχεια και σου ψιλοσπάει τα νεύρα για χαζομάρες,
στο κρεββάτι τα ξεχνάει όλα, είναι πύραυλος και δεν μασάει πουθενά.
Κάπως έτσι είναι και το NIVA φιλαράκο. Το μωρό μου θέλει αγριάδες για δείξει την αξία του.....
Λιώστοοοοοοοοοοο.

καλα ε καλυτερη παρομοιωση δεν θα μπορουσα να ακουσω ΜΠΡΑΒΟ ΩΡΕ ΓΙΩΡΓΟ εμπαινε ΝΙΚΟΟΟΟΟ
ΜΠΟΥΚΛΑΚΙΑΣ........!!!!!!

F-131 Ο.Φ.Δ.
Άβαταρ μέλους
polyteknos
Moderator

Δημοσ.: 1034
Εγγραφη: Τετ 21 Ιουν, 2006 3:27 pm
Τοποθεσια: ΑΧΑΡΝΑΙ ΑΘΗΝΑ

Δημοσίευσηαπό NIKVILLIOTIS την Δευτ 08 Φεβ, 2010 9:17 pm

taxideytis έγραψε:νικοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο...έχω μια λασπούλα κατά δώ...έρχεσαιιιιιιιιιιιιι;

Κώστα κρατα την γερά .....έεεεεεεεεεεεεεεεεεερχομαι!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
NIKVILLIOTIS
Site Admin
Site Admin

Δημοσίευσηαπό giorgos_krhth_91 την Δευτ 08 Φεβ, 2010 10:16 pm

Φωναξτε και μενα ομως :D :D
giorgos_krhth_91
Site Admin