Δυο κολλημενα niva

Συντονιστής: Moderators

Δυο κολλημενα niva

Δημοσίευσηαπό giorgos_krhth_91 την Δευτ 08 Φεβ, 2010 3:23 pm

Σημερα το μεσημερακι μετα τις καταρακτωδεις βροχες των τελευταιων ημερων αποφασισα να κανω μια βολτιτσα στον καμπο,αλλα επειδη ως γνωστον με τρωει ο ποπος μου μπαινω σε ενα χωραφι το οποιο φαινοταν απο μακρυα οτι ηταν πολυ μαλακο.
Οπως καταλαβαινεται με τα πολυ καλα στην ασφαλτο michelin εκανα ενα φοβερο κολλημα με τα ψαλιδια και την κοιλια να ακουμπανε στην λασπη,παιρνω τηλ τον κολλητο μου να φερει το defender αλλα οταν του εξηγησα την κατασταση μου ειπε οτι και το τρακτερ θα κολλησει,οπως και εγινε τελικα.
Και εχουμε ενα niva γυρω στα 100 μετρα απο τον δρομο κολλημενο μεχρι τις πορτες,ενα τρακτερ ευτυχως κοντα στον δρομο επισης κολλημενο και ξαφνικα σκαει μυτη απο το πουθενα ενα παλικαρι και μου κανει κολλησα και γω με το niva μου στο ιδιο χωραφι πιο κατω :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: και σκεφτομαι αυτο δεν ξαναγινε,απο το ρεθυμνο το παιδι και δεν συγκρατησα το ονομα του τον ευχαριστω πολυ παντως για την βοηθεια του.Τελικα με την βοηθεια δευτερου και ελαφρυτερου τρακτερ ξεκολησαμε τα niva και για το αλλο τρακτερ φεραμε μια τσαπα..
Δυστηχως δεν εβγαλα φωτο απο την ολη επιχειρηση την οποια συντονιζε ο πατερας μου και πως δεν μου εφερε το niva καπελο ακομα απορω.
Παντως ειχε πλακα...
giorgos_krhth_91
Site Admin
Site Admin

Δημοσ.: 114
Εγγραφη: Τετ 22 Απρ, 2009 12:53 pm

Re: Δυο κολλημενα niva

Δημοσίευσηαπό NIKVILLIOTIS την Δευτ 08 Φεβ, 2010 4:01 pm

Γιώργη , για σκέψου να σ΄έβλεπε ο πατέρας σου , εσύ να βγάζεις φώτο και ο πατέρας σου να προσπαθεί να βγάλει απ΄τις λάσπες το "θηρίο"!!!!! :oops: :oops: :oops: :twisted: :twisted: :twisted:
Κατσούνα έχει ο πατέρας σου???????....και πονάει πολυυυυυυυύ η ρημάδα!!! :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
NIKVILLIOTIS
Site Admin
Site Admin

Δημοσ.: 811
Εγγραφη: Τετ 26 Νοέμ, 2008 8:29 pm
Τοποθεσια: Μικροχώρι-ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ

Δημοσίευσηαπό giorgos_krhth_91 την Δευτ 08 Φεβ, 2010 4:50 pm

Eχει και δυο μαλιστα,η μια ειναι μονιμα στο niva :mrgreen: οποτε δεν τις γλυτωνα..
Παντως τετοιο κολλημα δεν το πετυχαινεις ευκολα,το θεμα ειναι ποιος το καθαριζει τωρα που πηρα ολο το χωμα απο το χωραφι :D
giorgos_krhth_91
Site Admin
Site Admin

Δημοσίευσηαπό NIKVILLIOTIS την Δευτ 08 Φεβ, 2010 9:39 pm

giorgos_krhth_91 έγραψε:Eχει και δυο μαλιστα,η μια ειναι μονιμα στο niva :mrgreen: οποτε δεν τις γλυτωνα..
Παντως τετοιο κολλημα δεν το πετυχαινεις ευκολα,το θεμα ειναι ποιος το καθαριζει τωρα που πηρα ολο το χωμα απο το χωραφι :D

Άσε το έτσι μωρέ ,για να βγάζεις...φώτο!!!! :D :D ....ή πήγαινε μια βόλτα στη λίμνη του Κουρνά , βάλτο μέσα να μαλακώσει και μετά ξέπλυνέτο.
Άβαταρ μέλους
NIKVILLIOTIS
Site Admin
Site Admin

Δημοσ.: 811
Εγγραφη: Τετ 26 Νοέμ, 2008 8:29 pm
Τοποθεσια: Μικροχώρι-ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ

Δημοσίευσηαπό giorgos_krhth_91 την Δευτ 08 Φεβ, 2010 10:14 pm

H λιμνη του κουρνα μου πεφτει μακρυα γιατι στο χωριο μου τα κανα ολα αυτα,αλλα ο καημενος ο κυριος στο πλυντηριο ακομα θα κατεβαζει καντηλια :mrgreen:
giorgos_krhth_91
Site Admin
Site Admin

Επιστροφή στην Θέματα που δεν έχουν σχέση με τα υπόλοιπα τοπικ

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης